Uyuşturucu Şüphelisi Polis Aracına Çarpınca Yakalandı

Son Güncelleme:

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapmak ve hırsızlık suçlarından aranan 25 yaşındaki Mehmet Demir, yolunu kesen sivil ekiplerin motosikletine çarpınca yakalandı.

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapmak ve hırsızlık suçlarından aranan 25 yaşındaki Mehmet Demir, yolunu kesen sivil ekiplerin motosikletine çarpınca yakalandı. Otomobilden satışa hazır uyuşturucu paketleri çıktı.


Merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde torbacılık yapan Mehmet Demir, kiraladığı lüks otomobil ile D-400 karayolunda görüldü. Sivil güven timlerinin peşinden geldiğini fark eden Demir, kaçmaya başladı. Polislerden kurtulmak için Seyhan Belediyesi'nin otoparkına girip çıkan Demir'in, geçiş yapması beklenen Kurtuluş Caddesi motosikletle kesildi. Demir, motosiklete çarpınca yol kapandı. Araçtan inip kaçmaya çalışan şüpheli, önlem alan polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Otomobilde ise satışa hazır halde bir miktar uyuşturucu paketleri ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


- Adana

Kaynak: DHA