Uzun Vatandaşlarla Birlikte

Son Güncelleme:

Uzun, Çınar ve Yakut Evler site sakinleri ile buluştu.

Vatandaşlarla her ortamda bir araya gelen Başkan Uzun, site toplantılarında sorunları dinlemeye devam etti.


Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Çınar Evler Sitesi sakinleri ile toplantıda buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmaların yapılacağını söyledi. Başkan Uzun, toplantıda, Kavaklı Mahallesi'ne gelen otobüslerin siteye uzak noktada olduğunu dile getiren vatandaşlara, yol güzergâhında değişiklik için İETT ile görüşerek, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Sıcak bir ortamda ve sohbet havasında geçen görüşmelerde vatandaşlar, belediye başkanlarının evlerine kadar gelip sorunlarını dinlemesinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ettiler.


Çocuklara oyuncak dağıttı


Belediye Başkanı Uzun'un ikinci durağı ise Yakuplu Mahallesi'ndeki Yakut Evler Sitesi oldu. Başkan Uzun'u kapıda karşılayan çocuklar, Başkan amcalarından çeşitli hediyeler almanın mutluluğunu yaşadılar.

Yakut Evler sakinlerine, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin müjdesini veren Başkan Uzun, yakında açılacak bu merkezle vatandaşın artık İstanbul'un uzak hastanelerine gitme derdinden kurtulacağını söyledi.


Bayanlar Başkan Uzun'dan yer istediler


Toplantıda bayanlar da Başkan Uzun'dan istekte bulundular. Çeşitli toplantı ve organizasyon için yer talebinde bulunan bayanların bu isteği Belediye Başkanı Uzun tarafından olumlu karşıladı. Uzun, bayanların bir grup oluşturarak belediyeye talepte bulunmaları halinde istedikleri organizasyon için yardımcı olunacağının sözünü verdi.

Kaynak: Bültenler