Xiaomi hızını artırdı: MIUI 13 alacak yeni modeller belli oldu!

Son Güncelleme:

Xiaomi, globalde MIUI 13 güncellemesi alacak yeni modelleri duyurdu. Peki hangi cihazlar yeni sürümü alacak?

Akıllı telefon üreticilerinin güncelleme çalışmaları, Google'ın Android 13'ü tanıtmasıyla hız kazandı. Şirketler, yeni sürümü yazılımlarına entegre etmek için çalışmalara başladı. Öte yandan Android 12 gibi mevcut yapıları uyumlu modellere göndermeye devam ediyorlar. Son olarak Xiaomi, globalde MIUI 13 güncellemesi alacak yeni modelleri paylaştı.


Globalde MIUI 13 güncellemesi alacak yeni modeller


Xiaomi, uyumlu cihazlarının büyük bir çoğunluğuna MIUI 13 güncellemesini gönderdi. Hatta şirketin ürün yelpazesinin geniş olması nedeniyle gün aşırı bu tip haberlerle karşı karşıya kalıyoruz. Son olarak şirket, küresel pazarlarda sürümü alacak yeni modelleri duyurdu.



Paylaşılan listede genellikle plan dışına çıkıldığı için daha önce MIUI 13 güncellemesi alan modelleri de görüyoruz. Ancak önemli bir bölümü henüz ilgili yeni sürümü almadı. Bunlar da ikinci ve üçüncü çeyrek diliminden itibaren güncellemeyi almaya başlayacak.


Bir Xiaomi modeli daha MIUI 13 güncellemesini aldı!


Redmi 9


Redmi 9 Prime


Redmi 9 Power


POCO M3


Redmi 9T


Redmi 9A


Redmi 9i


Redmi 9AT


Redmi 9C


Redmi 9C NFC


Redmi 9 (India)


POCO C3


POCO C31


Redmi Note 9


Redmi Note 9S


Redmi Note 9 Pro


Redmi Note 9 Pro India


Redmi Note 9 Pro Max


POCO M2 Pro


Redmi Note 10 Lite


Redmi Note 9T


Redmi Note 10 5G


Redmi Note 10T 5G


POCO M3 Pro 5G


Redmi Note 10S


Mi Note 10


Mi Note 10 Pro


Mi Note 10 Lite


Mi 10


Mi 10 Pro


Mi 10 Lite 5G


Mi 10T


Mi 10T Lite


Mi 10i


Mi 10T Pro


Xiaomi'nin güncelleme konusunda en esnek üreticilerden biri olduğunu da belirtmekte fayda var. Zira şirket, söz konusu listeleri bazı durumlarda değiştirebiliyor. Durum böyle olunca listede adı olmayan modeller için de her zaman bir umut söz konusu.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi'nin MIUI 13 güncelleme politikası nasıl? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete