Yapraklı İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme:

Yapraklı'da son zamanlarda artan dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak güvenlik kurulu toplantısı yapıldı.

Yapraklı'da son zamanlarda artan dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak güvenlik kurulu toplantısı yapıldı.


Toplantıya, Kaymakam Vekili Mesut Tabakcıoğlu, İlçe Emniyet Amiri Fikret Meriç, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.


Toplantıda, son zamanlarda artan aile hekimliği dolandırıcılığı, define dolandırıcılığı, ATM'lerde yapılan dolandırıcılık, para, kontör dolandırıcılığı gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Kaymakam Tabakcıoğlu, vatandaşlarımızın okullarda, camilerde, devlet dairelerinde uyarılması ve tanımadıkları, şüphelendikleri durumlarda en yakın polis merkezini aramaları konusunda bilgilendirilmesini istedi.


- ÇANKIRI

Kaynak: AA