Yargıtay'a Atanan Mercan'dan Veda Ziyareti

Son Güncelleme:

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay'a atanan Fehmi Mercan, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal'a veda ziyaretinde bulundu.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay'a atanan Fehmi Mercan, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a veda ziyaretinde bulundu.


Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitelerinin bu günlere gelmesinde Mercan'ında büyük katkılarının olduğunu, illerinden ayrılamasına üzüldüklerini ancak Ankara'da illerini en iyi şekilde temsil edeceğinden dolayı da mutlu olduklarını söyledi.


Mercan'ın Karabük'ten güzel anılarla ayrıldığını vurgulayan Uysal,


"Savcımız sanki Karabüklü gibi bu ili sahiplendi ve buna göre çalıştı. Bize de büyük katkıları olmuştur. Karabüklüler savcımızı çok sevdi. Görev yaptığı süre içerisinde Karabük Üniversitesi ile iyi ilişkiler içerisinde bulunarak güzel dostluklar sergiledi. Ben kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Ziyarette, Rektör Uysal, Mercan'a hediye verdi.


Muhabir: Ahmet Özler


Yayıncı: Neşat Ergül - KARABÜK

Kaynak: AA