Yaya Geçidi Çizgileri Boyanıyor

Son Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde zamanla aşınan yaya geçitleri tekrardan şekillendirilerek boyanıyor.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde zamanla aşınan yaya geçitleri tekrardan şekillendirilerek boyanıyor.


Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, her yıl yapılan boyama çalışmalarının özellikle aşınmaktan belli olmayan yaya geçitlerinden başlandığını ve gözükmeyen yaya geçitlerinin belirgin hale getirileceği belirtildi. Yaya geçitlerinin özellikle okul önlerindeki ve yayaların çok sık kullandığı yerlerde çalışmalara ilk olarak başladığını belirten yetkililer, kent merkezindeki tüm yaya geçitlerini yeniden şekillendirerek boyayacaklarını söylediler.


Çalışmalar Karacaibrahim Mahallesi Nüzhet Somay Caddesi Atatürk İlkokulu- Ortaokulu önündeki yaya geçitlerinin boyanması ile devam ediyor.


07.03.2013 11: 37: 21


TSI


NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA