Yeni Başkan Fatma Şahin, Tramvay Yolculuğunda
Gaziantep'in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Fatma Şahin, tramvaya binerek vatandaşlarla sohbet etti.
Gaziantep'in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Fatma Şahin, tramvaya binerek vatandaşlarla sohbet etti.
Geçen pazar günü yapılan yerel seçimde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Fatma Şahin, tramvaya binerek vatandaşlarla sohbet etti. Tramvaya Akkent Mahallesi'ndeki duraktan binen Şahin, İncilipınar Mahallesi'ndeki durağa kadar birçok yolcuyla sohbet ederek dilek ve şikayetlerini dinledi. Seçimlerden güzel bir sonuç aldıklarını ve kendilerine destek verenlere teşekkür etmek için tramvaya bindiğini söyleyen Fatma Şahin, "Tramvaya binerek hemşerilerimle yolculuk yaptım. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinledim. Çok güzel bir gün geçirdim. Bu şekilde devam edeceğiz" dedi.
Vatandaşlar ise karşılarında Fatma Şahin'i görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadılar. İlk defa bir siyasetçinin kendileriyle birlikte toplu taşıma aracında yolculuk yaptığını söyleyen yolcular, duyarlılığı için Şahin'e teşekkür etti. - Gaziantep