Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu"

Son Güncelleme:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), "Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu" konulu panel düzenleyecek.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), "Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu" konulu panel düzenleyecek.


MÜSİAD açıklamasına göre, Karmod Prefabrik'in sponsorluğunda 7 Kasım Cuma günü MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek panele,  Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan konuşmacı olarak katılacak.


Panelde, yeni Tu¨rkiye'nin yeni şehirleri, kentsel dönu¨şu¨m ve yurt dışı müteahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konular ele alınacak.


MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, geleceğin Tu¨kiyesi'nin doğru temeller u¨zerine inşa edilmesini hedefleyen Yeni Tu¨rkiye söyleminden heyecan duyduklarını vurguladı.


Türkiye'nin son on yılda gerçekleştirdiği atılımlar sayesinde yakalanan bu önemli fırsatı gelecek nesiller adına iyi değerlendirebilmek için Yeni Tu¨rkiye söyleminin ekonomik, siyasi ve ku¨ltu¨rel tu¨m alanlarda içeriğinin doldurulmasını önemsediklerini belirten Özdemir, şunları kaydetti:


"Son yıllarda u¨lkemizin inşaat sektöru¨nde gerçeklestirdiği yu¨kselişte bu¨yu¨k ölçu¨de pay sahibi olan Toplu Konut İdaresi'ne bu yeni dönemde de önemli görevler du¨ştu¨ğu¨ne inanmaktayız. Bu itibarla TOKİ Başkanı Sayın M. Ergu¨n Turan ile Yeni Tu¨rkiye'nin Yeni Şehirleri, Kentsel Dönu¨şu¨m ve Yurtdışı Mu¨teahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konuların ele alınacağı bir panel gerçekleştireceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA