Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti
Konya'da, yol verme yüzünden çıkan kavgada, taksi şöförü tartıştığı otomobil sürücüsünü sırtından bıçakladı.
Konya'da, iki otomobil sahibi arasında çıkan yol verme kavgasında, bir kişi bıçakla sırtından yaralanırken, iki şüpheli gözaltına alındı.
YOL VERME TARTIŞMASI BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ
Konya'da, saat 21.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Veysel Karani Caddesinde meydana gelen olayda, trafikte ticari taksi sürücüsü Hüseyin K. ve babası ile otomobil sürücüsü Fahrettin Ç. arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle otomobil sürücüsü Fahrettin Ç. sırtından bıçaklandı.
YARALI OLARAK MARKETE SIĞINDI
Kavgadan yaralı olarak kaçan şahıs, bir markete sığınarak yardım istedi. Market sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.
TAKSİCİ TÜFEKLE HAVAYA ATEŞ AÇTI
Bıçaklı kavga sonrası takside bulunan tüfekle havaya iki el ateş ederek kaçan şüpheliler, kısa süre sonra gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.