Yüreğir Belediyesi'nin Araç Filosu Güçleniyor
Yüreğir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna üç yeni araç ekledi. Başkan Ali Demirçalı, hedeflerinin araç sayısını kısa süre içinde 35'e çıkarmak olduğunu belirtti.
(ADANA) - Yüreğir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha hızlı ve etkin çözümler sunmak amacıyla araç filosuna üç yeni araç daha kazandırdı. Belediye Başkanı Ali Demirçalı, "Hedefimiz, yeni araç sayımızı kısa süre içerisinde 35'e yükseltmek" dedi.
Son alımlarla birlikte araç filosunu genişleten Yüreğir Belediyesi, sahadaki hizmet kapasitesini artırmayı hedefliyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Demirçalı, "Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak üç yeni aracımızı daha hizmete aldık. Hedefimiz, yeni araç sayımızı kısa süre içerisinde 35'e yükseltmek" diye konuştu.
Yeni araçların hizmete alınmasıyla birlikte sahadaki çalışmaların daha verimli hale geleceğini vurgulayan Demirçalı, ilçenin her noktasına eşit ve etkin hizmet ulaştırmak için yatırımların süreceğini kaydetti.