"Yürümemek" İçin Minibüs Çaldığı İddiası
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evine yürüyerek gitmemek için minibüs çaldığı iddia edilen alkollü kişi, kaza yapınca yakalandı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evine yürüyerek gitmemek için minibüs çaldığı iddia edilen alkollü kişi, kaza yapınca yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tavşantepe Mahallesi'nde S.K'nın çalışır halde bıraktığı 41 P 3201 plakalı minibüsün çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bir süre devam eden araştırmanın ardından söz konusu minibüsün Turan Güneş Caddesi'nde kaza yaptığını öğrenen ekipler, zanlı Burhan Coşkun'u kaza yerinde gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bu arada, 167 promil alkollü olduğu belirlenen zanlının ifadesinde, eve yürüyerek gitmemek için söz konusu minibüsü çaldığını söylediği öğrenildi.
- KOCAELİ