14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı - Son Dakika
3.Sayfa

14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı

14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı Antalya'da 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle seyir halindeki Ömer Avşar isimli engelli vatandaş, 2 metreden şarampole yuvarlandı.

05.02.2021 18:14  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı

ANTALYA - Antalya'da 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle seyir halindeki Ömer Avşar isimli engelli vatandaş, 2 metreden şarampole yuvarlandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü Ömer Avşar'ın 14 yıl önce Oymapınar yolunda geçirdiği motosiklet kazasında yaralandığı ve o tarihten bu yana yürüyemediği bildirildi.

Yağmur suyu birikintisinin olduğu tarlaya yuvarlanan Ömer Avşar'ın yardımına yoldan geçmekte olan 2 kız koşarken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza Şelale Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Salkımevler istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeki Ömer Avşar isimli vatandaşın kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklet, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıkarak 2 metreden şarampole yuvarlandı. Ömer Avşar'ın yardımına kaza anında yoldan geçmekte olan 2 kız koşarken, çevredeki vatandaşların yardımıyla düştüğü su birikintisinden çıkarıldı. Avşar, 112 sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ömer Avşar'ın 14 yıl önce Oymapınar yolunda geçirdiği motosiklet kazasında yaralandığı ve o tarihten bu yana yürüyemediği, engelli olarak hayatına devam ettiği öğrenildi.

14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 14 yıl önce kazada engelli kaldı, engelli bisikletiyle şarampole yuvarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement