Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde çıkan mal paylaşımı nedeniyle yaşanan aile içi tartışma kanlı bitti. Mevlüt Çelik, babası Vahdettin ve üvey annesi Melek'i tabancayla öldürdü. Olayı haber alıp gelen kardeşi Selçuk Çelik de ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.

10.04.2024 08:11  Güncelleme: 08:35

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Mevlüt Çelik, aile içinde mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada evde babası Vahdettin ve üvey annesi Melek'i tabancayla vurarak öldürdü. Olayı haber alıp gelen Selçuk Çelik ise babası ve üvey annesini öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik'i bıçaklayarak öldürürken, kendisi de ağabeyinin tabancasından çıkan mermiyle yaralandı.

Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı

BABASI VE ÜVEY ANNESİNE ATEŞ ETTİ

Saat 22.00 sıralarında Hendek ilçesi Akova Mahallesi Hantek Konutları'nda meydana gelen olayda evin ikinci katında, baba Vahdettin, üvey anne Melek ve oğulları Mevlüt Çelik arasında mal paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmada Mevlüt Çelik, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla babası ve üvey annesine ateş etti. Vahdettin ve Melek Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi.

Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı

KARDEŞLER BİRBİRLERİNE SALDIRDI

Mevlüt Çelik'in kardeşi Selçuk Çelik olayı haber alıp eve geldi. Bu sırada ağabey- kardeş arasında çıkan kavga, sokağa taştı. Selçuk Çelik, babası ve üvey annesini öldüren ağabeyini bıçaklarken, Mevlüt Çelik de kardeşini tabancayla omzundan vurdu. Mevlüt Çelik de olay yerinde yaşamını yitirirken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Selçuk Çelik, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayda yaşamını yitiren aile bireyleri ise yapılan inceleme sonrası aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı

Son Dakika 3.Sayfa Aile içi mal paylaşımı tartışması kanlı bitti: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Orhan Yüksel: Bu dünyadan ahirete götüremeyeceğim hiçbir şey için kılımı bile kıpırdatmam. 207 6 Yanıtla
    Ali Arslan: Ne muhterem bir aile 6 0
  • Ali Kerem null: mallar 1 kişiye kaldı:) 104 10 Yanıtla
    Zafer El: Matematiğiniz iyiymiş 45 4 Bekir Hoyrat: Ali Kerem null Bu yasta bu Zekâ ,bravo!. 41 5 Necati Çolak : Bende mallar kime kaldı diye düşünüyordum Allah dan zeka fışkıran biri çıktıda aydınlattı beni teşekkürler zekii adam 41 4
  • Mehmet Okur: Mal sahibine kaldı dünya malinda emanetçi olduğumuzu ne zaman öğreneceğiz 85 3 Yanıtla
  • ÇETİN Elitaş: Mülkün sahibi ALLAH CC dir.Sizler sadece emanetçisiz...Değdimi yaptıklarına. 78 4 Yanıtla
  • Bülent Ünver: Şimdi ne oldu malda yalan mülk de yalan gel birazda sen oyalanma Allah'ım taksirstlarını affetsin 58 3 Yanıtla
  • Abdullah Kara: Sonuç hep aynı,mal,mülk dünyada kaldı kimse bi şey götüremedi.. 55 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement