Akçay'da 3 İş Yeri Kundaklandı: 2 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Akçay'da 3 İş Yeri Kundaklandı: 2 Tutuklama

Akçay\'da 3 İş Yeri Kundaklandı: 2 Tutuklama

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay kordonunda meydana gelen yangında 3 iş yerinin kundaklandığı iddia edildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma sonucunda 4 kişi gözaltına alındı ve 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16.08.2023 16:25  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçay'da 3 işyeri kundaklandı

Kundaklama iddiasıyla tutuklanan iki kişi suç makinası çıktı

BALIKESİR Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay Kordonunda dün sabah saatlerinde 3 iş yerinin yandığı olayın kundaklama olduğu iddia edildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile göz altına alınan 4 kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Akçay Sarıkız Mahallesi Leman Akpınar Caddesi üzerinde bulunan büfe tarzı iş yerlerinde sabah erken saatlerde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek iş yerlerinde büyük hasara neden oldu. Yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti. Yangın kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Yangında iş yerlerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın sonrası Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada yangının çıkış nedeni olarak kundaklama ihtimali üzerinde duruldu ve bu yönde çalışmalar başlatıldı. Yapılan çalışmada D.S., İ.K., Ü.C. ve A.C. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardında adliyeye sevk edilen 4 kişiden D.S. ve İ.K. kundaklama iddiasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tukuklanan D.S.'nın hırsızlık, cinsel taciz, kasten yaramala, işyerinden hırsızlık, mabettin hırsızlık gibi suçlardan 50 kaydının olduğu, İ.K.'nın ise kasten yaralama, yağma, tehdit, mala zarar verme, hakaret ve tehdit suçlarında 30 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akçay'da 3 İş Yeri Kundaklandı: 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement