Gözü dönen adam, komşusunu sopa ve su borusuyla dakikalarca darbetti - Son Dakika
3.Sayfa

Gözü dönen adam, komşusunu sopa ve su borusuyla dakikalarca darbetti

Aksaray'da bir adam, komşusunu önce sopa ardından plastik su borusuyla darbetti. Talihsiz kadın canını zor kurtarırken, dehşete düşüren anları cep telefonu kamerası kaydetti.

26.09.2023 18:37  Güncelleme: 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da bir adam, eşinin tartıştığı kadına önce sopayla ardından plastik su borusuyla saldırdı. Şahıs, talihsiz kadına defalarca vururken, o anları cep telefonu kamerası saniye saniye kaydetti.

Kadın Komşusuna Sopayla Saldıran Şahıs Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

ÖNCE SOPAYLA SONRA SU BORUSUYLA VURDU

Olay, dün akşam saatlerinde Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5034 Sokak'ta meydana geldi. D.T., bilinmeyen nedenle komşusu D.D. (44) ile tartışmaya başladı. İki kadının tartışmasına D.T.'nin eşi V.T. de katıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine V.T., komşusu kadına sopayla saldırdı. D.D. de plastik su borusuyla karşılık vermek istedi. D.D.'nin elindeki su borusunu da alan V.T., bu kez de su borusuyla kadına saldırıp defalarca vurdu.

Kadın Komşusuna Sopayla Saldıran Şahıs Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Saldırı anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan D.D., sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, tedavisinin ardından da taburcu edildi. V.T. ve eşi D.T. ise polis tarafından gözaltına alındı. Çiften D.T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.T. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Gözü dönen adam, komşusunu sopa ve su borusuyla dakikalarca darbetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gözü dönen adam, komşusunu sopa ve su borusuyla dakikalarca darbetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement