Akyazı'da aracı tarlaya uçan genç kendini tokatlayıp yumrukladı - Son Dakika
3.Sayfa

Akyazı'da aracı tarlaya uçan genç kendini tokatlayıp yumrukladı

Akyazı\'da aracı tarlaya uçan genç kendini tokatlayıp yumrukladı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bayram günü meydana gelen olayda, aracı tarlaya uçan ve kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç, sinir krizi geçirerek kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaşlar da sakinleştiremedi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

11.04.2024 14:30  Güncelleme: 14:32

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bayram günü ilginç bir olay yaşandı. Aracı tarlaya uçan, kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç, kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaşlar da sakinleştiremedi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

İlginç olay, Akyazı-Mecidiye yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen gencin kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kaza sonrası sinir krizi geçiren genç bir anda kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Gencin kendisine zarar verdiğini gören ve sakinleştirmeye çalışan çevredeki vatandaşlar da başarılı olamadı.

Ayakta duramadı, yerlere yattı

Kendini tokatlayıp yumruklar attıktan sonra ayakta duramayan genç, yerlere yattı. Kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen gencin kendini tokatlayıp yumrukladığı anlar ise anbean kaydedildi. Görüntülerde, kendisine zarar veren genci çevredeki vatandaşların, "Sen bir elini, yüzünü yıka sakin ol" diyerek sakinleştirmeye çalıştıkları; şahsın, "Ağabey ben sakin olamam" diye cevap verdiği anlar yer aldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akyazı'da aracı tarlaya uçan genç kendini tokatlayıp yumrukladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kamuran Sertkaya: ya sana bir şey olmamış ya çok şükür, kendini dövmek ne demek tövbe yarabbim... 0 1 Yanıtla

Advertisement