Alkollü kadın ağlayarak çöp konteynerine girmeye çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Alkollü kadın ağlayarak çöp konteynerine girmeye çalıştı

Büyükçekmece'de alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, yol kenarında ağladıktan sonra çöp konteynerine girmeye çalıştı. Yanındaki bir adamın yardımıyla ayakta kalan kadının bu anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Kumburgaz Mahallesi E-5 Yanyol mevkiinde meydana geldi.

13.02.2024 10:50  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de alkollü olduğu iddia edilen kadın, bilinmeyen nedenle yol kenarında ağladıktan sonra çöp konteynerine girmeye çalıştı. Kadın, yanındaki adamın yardımı ile ayakta durmaya çalışsa da başarılı olamadı ve defalarca yere düştü. Olayı görenler ne olduğuna anlam veremezken yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kayda geçti.

Alkollü kadın çöp konteynerine girmeye çalıştı

ÇÖP KONTEYNERİNE GİRMEYE ÇALIŞTI

Kumburgaz Mahallesi E-5 Yanyol mevkiinde hareketli dakikalar yaşandı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yere yığılan bir kadın, bir süre ağladı. Bir adam ise yerde baygın şekilde yatmaya başlayan kadını kaldırmak için uzun süre uğraştı. Zor da olsa ayağa kalkabilen kadın bu defa da yol kenarındaki çöp konteynerine girmek istedi.

Alkollü kadın çöp konteynerine girmeye çalıştı

Konteynere girmesine güçlükle engel olan adam, kendisinde olmayan kadını yol kenarına doğru sürüklemeye başladı. Bağırarak ağlayan kadının ağzını eliyle kapatarak susturmaya çalıştı.

ÇEVREDEN GEÇENLER OLAYI İZLEDİ

Alkollü olduğu iddia edilen kadın, yol kenarında yere oturarak ağlamaya başladı. Bir süre sonra yanına gelen adam, kadını sürükleyerek kaldırıma çekti. Yoldan geçenler olayı izlemekle yetinirken o anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Alkollü kadın ağlayarak çöp konteynerine girmeye çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkollü kadın ağlayarak çöp konteynerine girmeye çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gökhan Akyil: eee alkolün neticeleri...reziller 8 1 Yanıtla

Advertisement