Ankara'da Genç Kadına Taciz ve Tehdit Skandalı: Perihan Özkan'ın Çığlığı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Genç Kadına Taciz ve Tehdit Skandalı: Perihan Özkan'ın Çığlığı

Ankara'da oturan genç kadın Perihan Özkan, karşı apartmanda oturan bir kişi tarafından öldürme, tecavüz ve sakat bırakma tehditleri alıyor. Bu durum yaklaşık 1 yıldır devam ediyor ve son olarak bu kişi, Özkan'ın eşi evde yokken kapısına kadar gelmiş. Şimdiye kadar yapılan şikayetler sonuç vermezken, sosyal medyada paylaşılan olay sonrası polis harekete geçti. Şüpheli hakkında uzaklaştırma kararı yenilendi ve elektronik kelepçe takılması için başvuru yapıldı.

12.02.2024 10:48  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da ikamet eden Perihan Özkan sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak başından geçenleri anlatıp yardım istedi. Yeni evli olan Perihan Özkan'ın iddiasına göre karşı apartmanında oturan Muhammed K., yaklaşık 1 senedir kendisini tecavüz ve ölümle tehdit ediyor. Özkan, daha önce şikayetçi olmasına rağmen şüphelinin hala rahatsız etmesi üzerine tekrar emniyete giderek şikayetçi oldu. Sosyal medyadaki yardım çığlığının ardından şüpheli hakkında verilen uzaklaştırma kararı yenilendi ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Ankara Batı Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Muhammed K.'ya ev hapsi verildi. Muhammed K. konutunda elektronik kelepçe ile takip edilecek.

Genç kadına taciz ve tehdit: Sesini sosyal medyadan duyurarak yardım istedi
Perihan Özkan

"ÇOCUĞUMUZUN PSİKOLOJİSİ BOZUK"

Perihan Özkan, yayınladığı videoda, eşinin işe gittiği sırada şüphelinin, evin ziline bastığını ve arka bahçede dolandığını iddia etti. Taciz şüphelisinin ailesine durum anlatıldığında ise "Bizim çocuğumuzu psikolojisi bozuk" yanıtı alındı.

Ölüm ve taciz tehditleri alan kadın sosyal medyadan yardım istedi, şüpheli gözaltına alındı
Şüpheli Muhammed K.

ŞÜPHELİ KAMERALARA TAKILDI

Öte yandan şüpheli Muhammed K.'nın, Perihan Özkan'ın yaşadığı apartmana girdiği ve bahçede dolaştığı anlar binanın güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntüler, polis ekiplerine de verildi.

Genç kadına taciz ve tehdit: Sesini sosyal medyadan duyurarak yardım istedi
Şüpheli Muhammed K.

TACİZ ŞÜPHELİSİNE EV HAPSİ VE ELEKTRONİK KELEPÇE

Genç kadının sosyal medyada paylaştığı yardım videolarının ardından emniyet ekipleri de harekete geçti. İfadeye çağırılan Perihan Özkan, Muhammed K.'dan şikayetçi oldu, daha önce verilen uzaklaştırma kararı yenilendi. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Muhammed K. için, ev hapsi ve konutunda elektronik kelepçeyle takip kararı verildi. Mağdur kadın koruma altına alındı.

Ankara\'da Genç Kadına Taciz ve Tehdit Skandalı: Perihan Özkan\'ın Çığlığı

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Genç Kadına Taciz ve Tehdit Skandalı: Perihan Özkan'ın Çığlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: eşinin bilgisi yok mu? her olayı polise bildirmek ne kadar doğru? 32 129 Yanıtla
  • İbrahim ERDURAN: Nerede bizim Muasırlar Medeniyet Kanunlarımız? Tabii haberde konu olan kişi, sıradan bir vatandaş. Eğer gözönünde değerli biri olsaydı olay başka türlü olurdu. Daha neyi bekliyorlar acaba? Kardeşimizin de dediği gibi fiili eylem gerçekleştirildikten sonra mı adalet ve hukuk tecelli edecek? Peki geç kalınacak ve tecelli edilecek adaletin kime ne yararı olacak? 27 0 Yanıtla

Advertisement