Ankara'da otobüste yolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da otobüste yolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü

Ankara'da seyir halindeki bir belediye otobüsünde, bir kadın yolcunun şoföre yavaş gitmesini istemesi üzerine başka bir kadın yolcuyla tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve otobüsteki diğer yolcular tarafından ayırıldı. Olay, bir yolcunun telefon kamerasına yansıdı.

22.11.2023 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'da seyir halindeki belediye otobüsünde şoförden daha yavaş gitmesini isteyen kadın yolcuya, başka bir kadın yolcunun Sen şoföre karışamazsın diye tepki göstermesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede otobüsteki bir yolcunun telefon kamerasına yansıdı.

Olay akşam saatlerinde, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 355 hat numaralı Mamak Zerdalitepe- Ulus otobüsünde meydana geldi. Otobüs seyir halindeyken bir kadın yolcunun şoföre seslenerek, Biraz yavaş gidin şeklinde uyarısı üzerine başka bir kadın yolcu Sen şoföre karışamazsın diye karşılık verdi. Bunun üzerine iki kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Seyir halindeki otobüste birbirlerine saldıran kadınları, otobüsteki diğer yolcular güçlükle ayırdı. O anlar otobüsteki bir yolcunun telefon kamerasına yansıdı. (DHA)

Ankara\'da otobüste yolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da otobüste yolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement