Lunaparkta salıncağın kemeri açıldı! Çocuk ölümden döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Lunaparkta salıncağın kemeri açıldı! Çocuk ölümden döndü

Avcılar'da lunaparka giden bir çocuk, bindiği trambolin salıncağın kemerinin açılması sonucu düştü. Çocuğun ailesi, işletmenin tedbir almadığını belirtirken işletme çalışanları ise aileyi suçladı.

14.04.2024 13:05  Güncelleme: 13:10

İstanbul Avcılar'da ailesiyle lunaparka giden çocuk trambolin salıncağa bindi. Baba, çocuğunu eğlendirmek için salıncağın bağlı olduğu halatı çekip bırakırken, salıncağın kemeri açıldı. Dakikalarca savrulan çocuk, trambolinin üzerine düştü.

BABA HALATI ÇEKİP BIRAKTI, KEMER AÇILDI

Denizköşkler Mahallesi'ndeki lunaparkta dün öğle saatlerinde ailesiyle birlikte lunaparka giden çocuk, trambolin salıncağa bindi. Baba, kızını eğlendirmek için halatı çekip bırakırken, çocuğun bağlı olduğu kemer bir anda açıldı. Dengesini kaybeden çocuk dakikalarca salıncakta savrulduktan sonra tronbolinin üzerine düştü. Yara almadan kurtulan çocuğu gören ailesi panikle sarılarak düştüğü yerden aldı.

Aile, işletmedeki görevlilerin kemeri yeterince sağlam bağlamadığını öne sürerken, görevliler ise kazada ailenin suçlu olduğunu söyledi. Korku dolu anlar cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Lunaparkta salıncağın kemeri açıldı! Çocuk ölümden döndü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Lunaparkta salıncağın kemeri açıldı! Çocuk ölümden döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emre Kılıç: Babada problem var ipi çekmesini görüyorsunuz isletmenin ne sucu var tek suclu azman babasinda ...kara listeye alinip lunaparklarq qlinmamasi lazim gücünü git baska yerde göster 11 3 Yanıtla
  • İSMAİL TARIK ÖZÇETİN: Lan oğlum ne oluyor nedir bu kadar tedbirsizlik 11 0 Yanıtla
  • Mert kursun : az daha ayı gördüm diyecekmişimiş 8 1 Yanıtla
  • Bilgehan Kalkan: Videonun arkasındaki ses işletmecilere ait sanırım. Kaç kilo kuvvetle çekmesi gerekiyor onu yazsaydınız adamcağız da hesaplayıp ona göre çekseydi. Kimse hatasını kabul etmiyor bizim melekette malesef. 1 1 Yanıtla

Advertisement