Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı, 4 tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı, 4 tutuklama

Balıkesir\'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı, 4 tutuklama

Balıkesir'in Karesi, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde Jandarma ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde, ecza hapı, esrar, aparat ve silah ele geçirildi. 9 şüpheli gözaltına alınırken, 4 kişi tutuklandı.

30.11.2023 09:31

Balıkesir'in Karesi, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde Jandarma ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri çok miktarda uyuşturucu madde, ecza hapı, esrar, aparat ve 1 ateşli silah ve 36 fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 9 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 4'ü tutuklandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Altıeylül, Karesi ve Bandırma ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen 9 şüpheliye ait 2 ikamet adresi, 2 araç ve 1 işyerinde icra edilen operasyon sonucu; 207 adet sentetik uyuşturucu hap, 102 gram kubar esrar, 91 gram metamfetamin, 80 gram bonzai, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet esrar öğütme aparatı, 2 paket esrar sarma kağıdı, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet av tüfeği, 36 adet av tüfeği fişeği ve tabanca fişeği, 6 adet cep telefonu ve suçtan elde edildiği düşünülen 9 bin lira para ele geçirildi.

Olayda yakalanan 9 şüpheliden adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli tutuklanırken, 1 şüpheli hakkında adli kontrol tedbir kararı verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı, 4 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement