Devlet hastanesinde gizli kamera skandalı! Yıllarca kaydetmiş - Son Dakika
3.Sayfa

Devlet hastanesinde gizli kamera skandalı! Yıllarca kaydetmiş

Balıkesir'de bedensel engelli bir şahsın çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle yıllarca hastane tuvaletinde görüntü kaydettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli, suçunu itiraf ederken bu durumun kendisinde bir rahatsızlık olduğunu söyledi. İfadesi alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21.04.2024 11:09  Güncelleme: 12:43

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bedensel engelli olan bir şahsın, çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

HEMŞİRE FARK ETTİ

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde skandal bir olay yaşandı. Bir hemşirenin hastanenin tuvaletine bırakılmış olan çantayı fark edip durumu polise ihbar etmesi sonucu, bir gizli kamera düzeneği ortaya çıktı. Polis ekipleri, içinde gizli kamera düzeneği bulunan çantayı tuvalete bırakan kişinin kimlik tespitini yaptı.

3-4 YILDIR GÖRÜNTÜ ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Nöbetçi savcıdan alınan talimat doğrultusunda, şüpheli T.Ö. (52) gözaltına alındı. T.Ö. sorgusunda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti. Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu beyan eden T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yaptı. T.Ö., sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Hastane tuvaletine kamera koyup yıllarca kaydetti
Hastane tuvaletine kamera koyup yıllarca kaydetti
Devlet hastanesinde gizli kamera skandalı! Yıllarca kaydetmiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Devlet hastanesinde gizli kamera skandalı! Yıllarca kaydetmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hamit Gündoğdu: Bedensel engelli olmasaydı kimbilir daha ne pislikler yapardı şahsiyet yoksunu... 146 2 Yanıtla
  • Abuzer Kadayıf: Sorsan emekli dir Balıkesir li vatandaş larımıza geçmiş olsun 39 46 Yanıtla
    Hüseyin Kaplan: belliki emekliler sana iyi koymuş acısı halen içinde sızlıyor yoksa alakadız bir konuyu emeklilere bağlamazdın demekki emekliler sana iyi koymuş köklemiş 88 19 Serdar Bilir: Emekliler çok iyi koymuş sana hatta koklemjs 54 6
  • Murat D.: Bedensel engelli olması PİS bir sapık olduğu gerçeğini asla örtemez. Sapıklık yapan cezasını bulur ve bulmuşta. Keşke herkes bu hemşire kardeşimiz gibi duyarlı olsaydıda bu sapık daha önceden ceza evini boylasaydı. Tüm vatandaşlarımızı böyle duyarlı olmaya davet ediyorum. Böylelikle aramızda dolaşan çürük elmaları bulalım. Ortalık sapık ve pedofili kaynıyor maalesef çok acı bir durum:-(( 52 2 Yanıtla
  • mürsel sarıteke: emekliler neden bu kadar sinirlendi,herkes kendini temsil eder. 7 27 Yanıtla
  • Oguz null: bir iki ay sonra dışarda kaldığı yerden devam eder. 6 0 Yanıtla

Advertisement