Başkent Büyük Facia Atlattı... 7 Araç Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent Büyük Facia Atlattı... 7 Araç Alevlerin Arasında Kaldı

Başkent büyük facia atlattı.

28.09.2017 12:16

Başkent büyük facia atlattı... 7 Araç alevlerin arasında kaldı

ANKARA - Kamyonette çıkan yangın, yanında bulunan 6 araca da sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu 7 araç alevlerin ve dumanların arasında yanarak kullanılamaz hale geldi.

Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Söğütözü Mahallesi, Anadolu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Anadolu Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Cihan Aslan'ın kullandığı kamyonetten,mazot sızdığını fark etti. Bunun üzerine ana yol kenarında bulunan boş bir arazide kamyonetti park etti. Aslan, kamyonetin kasasının kapaklarını açması ile araç alev aldı. Aslan, yangın tüpü ile yangına müdahale etmesine rağmen söndüremedi. Çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kamyonette çıkan yangın, yanında bulunan 6 araca sıçradı. Araçlarda zaman zaman patlamalar meydana geldi. Araçların yandığı alanın 50 metre kadar yanında benzin deposunun bulunması, itfaiyenin kısa sürede müdahale etmesi sonucu olası facianın eşiğinden dönüldü. İtfaiye erlerinin müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak araçlar kullanılamaz hale geldi.

Başkent Büyük Facia Atlattı... 7 Araç Alevlerin Arasında Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent Büyük Facia Atlattı... 7 Araç Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement