Bayrampaşa'da çıkan yangında mahsur kalan kişi kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Bayrampaşa'da çıkan yangında mahsur kalan kişi kurtarıldı

Bayrampaşa\'da çıkan yangında mahsur kalan kişi kurtarıldı

Bayrampaşa'da bulunan 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangında içeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

23.03.2024 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'da bulunan 4 katlı binanın giriş katında çıkan yangında içeride mahsur kalan 1 kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Kurtarılan kişinin ağır yaralandığı öğrenildi.

Yangın, saat 11.00'da Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Farabi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın giriş katında bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangının çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Çıkan yangında içeride mahsur kalan bir kişi de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Mahsur kalan vatandaş ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bayrampaşa'da çıkan yangında mahsur kalan kişi kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement