Boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti

Bursa'da boşandığı eşini silahla öldüren bir şahıs, ardından kendini vurarak intihar etti. Olay, Huzur Sitesi'nin bahçesinde meydana geldi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

27.02.2024 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir süre önce boşanan ancak beraber yaşamaya devam eden M.D. ve T.A. çifti, Huzur Sitesi'nin bahçesinde bulunan kamelyada sözlü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. M.D. yanında bulunan silahla önce boşandığı eşini daha sonra kendisini vurdu.

Boşandığı eşini silahla vurduktan sonra intihar etti

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri M.D. ve T.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. M.D. ve T.A.'nın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Boşandığı eşini silahla vurduktan sonra intihar etti

Boşanan çiftin iki çocuğu olduğu öğrenilirken, cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Boşandığı eşini silahla vurduktan sonra intihar etti
Boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Omer Akin: Zor.iki evlat,önlerinde bi hayat.anasiz babasız,zor.sozun bittiği yer.bu sorunlarını başka türlü cozulemezmiydi., 5 0 Yanıtla

Advertisement