Boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü. Olay, dün gece saatlerinde Yapraklı ilçesine bağlı Ayseki köyünde meydana geldi. İsmail Çakır, tartıştığı eşi Semanur Çakır'ı pompalı tüfekle yaraladı. Semanur Çakır olay yerinde hayatını kaybetti.

12.04.2024 15:41  Güncelleme: 15:46

Boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü

ÇANKIRI - Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, dün gece saatlerinde Yapraklı ilçesine bağlı Ayseki köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasındaki İsmail Çakır ile Semanur Çakır arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İsmail Çakır, tartıştığı eşi Semanur Çakır'ı pompalı tüfekle yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İsmail Çakır ekipler tarafından kısa sürede yakalanırken Semanur Çakır ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zeynep sude: Siz nasıl bir canın kıyılmasını normal olarak algılarsınız ölen kişi teyzem oluyor bu haberde tartışma denilen kısım yanlış hiçbir şekilde tartışma olmadan gece yarısı sinsice bir plan kurulup yapılmıştır. Kendisi boşanmaktan korktuğu için yaptı. Böyle bir saygısızlık yapamazsınız. Sizin gibiler yüzünden cinayetler çoğalıyor. Kadın cinayetlerini artık istemiyoruz. Devletin dur demesini önemsemesini bekliyoruz. 2 0 Yanıtla

Advertisement