Boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 ölü

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan bir polis memuru, konuşmak için gittiği eniştesini 6 el ateş ederek ağır yaraladı. Yaralanan enişte, hastanede hayatını kaybetti.

02.04.2024 12:00

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru konuşmak için gittiği eniştesiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan polis, eniştesine kurşun yağdırdı.

ENİŞTESİYLE KONUŞMA TARTIŞMAYA DÖNDÜ

Dün akşam saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Düztepe Mahallesi'nde Çamlıca konutlarında yaşanan olayda iddiaya göre eşiyle uzun süredir aile içi anlaşmazlık yaşayan ve boşanma aşamasında olan Yusuf Kenan Saygılı eniştesi Doğan saygılı ile konuşmaya gitti. Konuşma yerini tartışmaya bırakınca Polis Memuru Yusuf Kenan Saygılı silahını çıkararak Doğan Saygılı'ya 6 el ateş etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki Doğan Saygılı hayatını kaybetti. Saygılı'nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

Boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ramazan Gündoğan: Her dizide siddet her dizide silah var. Siddet Kurtlar vadisi ile normalleşti 20 senede ve diğer dizilerle. Bunlar daha iyi günlerimiz. Ne yani dayımızla mı öpüşseydik ahlakımız mı bozulsaydı? Bunlar işim fıtratında var normal. 18 3 Yanıtla

Advertisement