Burhaniye Emniyet Müdürlüğü Operasyonlarıyla 9 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Burhaniye Emniyet Müdürlüğü Operasyonlarıyla 9 Kişi Yakalandı

Burhaniye Emniyet Müdürlüğü Operasyonlarıyla 9 Kişi Yakalandı

Burhaniye ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda aranan 9 kişi yakalanırken, çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda iki adet ruhsatsız tabanca, bir adet tüfek, üç adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 39 gram metamfetamin, 28 gram esrar maddesi ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ve malzemeler ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Yakalanan kişiler cezaevine teslim edildi.

27.02.2024 14:44  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Burhaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda aranan 9 kişi yakalanırken, çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonlarına devam ediyor. Son haftalarda yapılan çalışmalarda, iki adet ruhsatsız tabanca, bir adet tüfek, üç adat ruhsatsız kurusıkı tabanca ile 39 gram metamfetamin ve 28 gram esrar maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ve muhtelif malzeme ve çok sayıda ve türde mühimmat ele geçirildi. Bu arada aranan 9 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Burhaniye Emniyet Müdürlüğü Operasyonlarıyla 9 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement