Karısını öldürüp baldızına mesaj attı: Ablanı öldürdüm - Son Dakika
3.Sayfa

Karısını öldürüp baldızına mesaj attı: Ablanı öldürdüm

Bursa'da Turgay K. eşi Seher K.'yı öldürüp baldızına "Ablanı öldürdüm" diye mesaj attı. 2 çocuk annesi kadının cansız bedeni evde bulunurken zanlı ise kayıplara karıştı.

29.01.2024 11:28  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da eşini öldüren koca, baldızına "Öldürdüm" diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı. İhbar üzerine eve gelen polis, 42 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

KARISINI ÖLDÜRÜP BALDIZINA MESAJ ATTI

Sabah saat 05.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde Turgay K. (45) geçimsizlik yaşadığı öne sürülen eşi Seher K. (42) ile sözlü tartışma yaşadı. Fabrika işçisi Turgay K. tartışmanın büyümesiyle öldürdüğü eşinin kız kardeşine "Ablanı öldürdüm" diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı.

Bursa'da Eşini Öldüren Adam, Baldızına Mesaj Atıp Kayıplara Karıştı

EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Telefonuna gelen mesaj üzerine ablasına ulaşamayan baldız, hemen çiftin oğlu olan yeğeni Hüseyin K.'yı arayıp kendisine gelen mesajı söyledi. Fakat Hüseyin K. da annesi Seher K.'ya ulaşamadı. Eve gelen Hüseyin K. zile basmasına rağmen cevap alamayınca durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapıyı açan ekipler 42 yaşındaki Seher K.'nın yerde hareketsiz yattığını gördü.Sağlık ekipleri Seher K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Bursa'da Eşini Öldüren Adam, Baldızına Mesaj Atıp Kayıplara Karıştı

KAYIPLARA KARIŞTI

Şüpheli baba kayıplara karışırken, incelenen cesette silah ve bıçak yarası olmaması dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcılık incelemesinin ardından Seher K.'nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Karısını öldürüp baldızına mesaj attı: Ablanı öldürdüm
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısını öldürüp baldızına mesaj attı: Ablanı öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: nereye kadar kaçacaksın? boşanıp gitsen daha iyi olmaz mıydı ? 22 1 Yanıtla

Advertisement