Bursa'da Şok Uygulama: Araçlar ve Şahıslar Kontrol Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da Şok Uygulama: Araçlar ve Şahıslar Kontrol Edildi

Bursa\'da Şok Uygulama: Araçlar ve Şahıslar Kontrol Edildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde şok uygulama yaparak araçlar ve şahısları kontrol etti. Yunus timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacivat Mahallesi'nde 5 farklı noktada araçları durdurarak UYAP sorgularını gerçekleştirdi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, huzur ve güvenin sağlanması için şok uygulamaların devam edeceğini belirtti.

25.01.2024 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde şok uygulama yaparak kuş uçurtmadı. Ekipler kimi zaman ana caddede kimi zaman ara sokaklarda kimi zaman da şüphelendikleri kişi ve araçlar üzerinde anlık uygulama yapıyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde hareketli halde şok uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde 5 farklı noktada araçları durdurarak şahısların UYAP sorgularını yaptılar.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin huzur ve güvenini sağlamak adına şok uygulamaların aralıksız süreceğini belirtti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da Şok Uygulama: Araçlar ve Şahıslar Kontrol Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement