Yaya geçidinde otomobil anneyle kızlarını ayırdı! Bayramlık ayrıntısı yürek yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Yaya geçidinde otomobil anneyle kızlarını ayırdı! Bayramlık ayrıntısı yürek yaktı

Bursa'da yaya geçidinde otomobil 2 kızıyla birlikte Tuba Çival'e (39) çarptı. Kazada hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), kızlarına bayramlık kıyafet almak için dışarıda olduğu ortaya çıkarken aynı kazada yaralanan kızları da hastanede tedaviye alındı.

02.04.2024 11:58  Güncelleme: 12:04

Bursa'da yaya geçidinde otomobil, Tuba Çival (39) ile M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) çarptı. Kazada yaralanan anne hastanede hayatını kaybederken iki kızının tedavisi sürüyor. Anne ve kızlarının bayramlık kıyafet almak için dışarıda bulunduğu ayrıntısı ise kahretti.

MAKAS ATARAK İLERLERKEN ANNE VE KIZLARINA ÇARPTI

Dün saat 11.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Aktarhüssam Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde makas atarak hızla ilerlediği öne sürülen Recep Öztok idaresindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Tuba Çival ile kızları M.Ç. ve R.Ç.'ye çarptı.

SÜRÜCÜ ÇEVREDEKİLERE ÇIKIŞTI: KİM İSTER İNSANLARIN ÖLMESİNİ

Kazada anne ile kızları yaralanırken, sinir krizi geçiren sürücü Öztok bayıldı. Çevredekiler Öztok'a yardım ederken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak, "Sayaç mı var sende, söylesene bana. Kim ister insanların ölmesini" dedi.

ANNE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Çival hastanede hayatını kaybetti, tedavide olan kızı R.Ç.'nin durumunun iyi olduğu belirtilirken, M.Ç. isimli diğer kızının ise yoğun bakımda olduğu bildirildi.

BAYRAMLIK KIYAFET AYRINTISI

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Tuva Çival'in kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi. Sürücü Recep Öztok'un da polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yaya geçidinde otomobil anneyle kızlarını ayırdı! Bayramlık ayrıntısı yürek yaktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaya geçidinde otomobil anneyle kızlarını ayırdı! Bayramlık ayrıntısı yürek yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yağız spotcu: yaya gecıdı direk müebbet verilmeli adalet sistemi değişmeli cezalar agırlastırılmalıdır 163 4 Yanıtla
  • Erhan Gülden: Bu ay içinde serbest kalır. Adalet çorba dağıtıyor. Burası Muz cumhuriyeti değil 58 4 Yanıtla
  • Burak Öğüt: Bir anlık makas hevesi ve hırsı nelere maloldu. Yazık, şehiriçinde yapmayın bari böyle şeyleri. 30 1 Yanıtla
  • Muş sevdalısı çirişli: adı üstünde yaya geçidi ama gel görki bizim hayvancıklar anlamıyor 9 0 Yanıtla

Advertisement