Bursa Sokak Köpeğine Kartondan Ev Yaptı - Son Dakika
3. Sayfa

Bursa Sokak Köpeğine Kartondan Ev Yaptı

Sokak köpeğine kartondan ev yaptıBursa'nın Gemlik ilçesinde Ömer Kaplan isimli hayvansever esnaf, çay ocağının önüne koyduğu kartondan evde sokak köpeğine bakıyor.

19.01.2019 14:30

Sokak köpeğine kartondan ev yaptı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Ömer Kaplan isimli hayvansever esnaf, çay ocağının önüne koyduğu kartondan evde sokak köpeğine bakıyor.

Sokak köpeğinin çok üşüdüğünü ona sürekli burada mama ve su verdiğini, onun artık evinin burası olduğunu söyleyen Kaplan, 'Hayvan üşümesin diye uğraşıyorum. Ama buraya koyduğum kartonu sürekli çalıyorlar. Bu köpeğe bakmaya yerim yok, olsa götürüp orada bakacağım. Dükkanımın önüne koyduğum bu kartona çok alıştı, buradan ayrılmıyor, burayı evi belledi. Buraya koyduğum kartonu, mama kabını ve su kabını bile çalıyorlar. İnsanlar çok değişti. İyice nankörleşti, bir de hayvanlara nankör diyorlarö diye konuştu. Çay ocağının önüne koyduğu kartonları sürekli çalanlar için bir de not bırakan Ömer Kaplan, 'Buraya bu notu yazmak zorunda kaldım. 'Alan eşektir' yazdım, özür dilerim. Yine de çalarlarsa, başka bir şey demeyeceğimö dedi.

Bursa Sokak Köpeğine Kartondan Ev Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Bursa Sokak Köpeğine Kartondan Ev Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement