Çanakkale'de Silah İmalathanesine Operasyon: Bir Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Çanakkale'de Silah İmalathanesine Operasyon: Bir Kişi Gözaltına Alındı

Çanakkale\'de Silah İmalathanesine Operasyon: Bir Kişi Gözaltına Alındı

Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda silah imalathanesi ve ikamette yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Ayrıca idari yaptırım kapsamında 5 adet av tüfeği ve 50 adet av tüfeği fişeği muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan şahıs, adli makamlar tarafından adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

19.03.2024 17:11  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de polis ekipleri tarafından silah imalathanesi ve ikamette yapılan operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silah imalathanesi ve ikamette yapılan operasyonda 5 adet tabanca, 57 adet 9-19 mm ve 4 adet 7.65 mm fişek, 6 adet namlu parçaları, 3 adet tetik mekanizması, 1 adet komando bıçağı ele geçirildi.

Ayrıca 5 adet av tüfeği ve 50 adet av tüfeği fişeği idari yaptırım kapsamında işlem yapılması amacıyla muhafaza altına alındı.

Şahıs, hakkında günün nöbetçi savcısından alınan talimat gereği 6136 SKM silah ticareti kapsamında mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlar tarafından adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de Silah İmalathanesine Operasyon: Bir Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement