Çankırı'da yapılan denetimlerde uyuşturucu madde ele geçirildi, 43 kişi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı'da yapılan denetimlerde uyuşturucu madde ele geçirildi, 43 kişi yakalandı

Çankırı\'da yapılan denetimlerde uyuşturucu madde ele geçirildi, 43 kişi yakalandı

Çankırı'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı. Denetimlerde ayrıca düzensiz göçmenler ve kaçak eşyalar da ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise birçok araç trafikten men edildi ve sürücülere cezai işlem uygulandı.

13.03.2024 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından il genelinde denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 43 şahıs gözaltına alınırken, 2 düzensiz göçmen yakalandı. Yapılan aramalarda ise 40.10 gram narkotik madde, 20 bin dal boş makaron, 56 paket kaçak sigara, 3 tüfek, 2 tabanca, 17 fişek ve 3 adet bıçak ele geçirildi. Trafik denetimlerinde de 32 araç trafikten men edilirken, 169 araç sürücüsüne 413 bin 871 TL cezai işlem uygulandı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da yapılan denetimlerde uyuşturucu madde ele geçirildi, 43 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement