Çermik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Emniyet Kemeri Denetimleri - Son Dakika
3.Sayfa

Çermik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Emniyet Kemeri Denetimleri

Çermik İlçe Jandarma Komutanlığı\'ndan Emniyet Kemeri Denetimleri

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarında ölüm ve yaralanmaların azaltılması ve trafik kurallarına uyumun artırılması amacıyla emniyet kemeri denetimleri gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde sürücülerin çoğunluğunun emniyet kemeri taktığı görüldü ve sürücüler denetimlerden memnun olduklarını belirterek devamını talep etti. Emniyet kemeri takmayan sürücülere ise yasal cezalar uygulandı.

06.02.2024 12:22  Güncelleme: 05:01

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Jandarma Komutanlığına trafik ekipleri, kazalar sonucunda meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi ile sürücülerin ve yolcuların trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla ilçe genelinde emniyet kemeri denetimleri yaptı.

Yapılan denetimlerde sürücü ve yolcuların çoğunluğunun emniyet kemeri taktığı görüldü. Sürücülerle yapılan görüşmede denetimlerden çok memnun kaldıklarını, emniyet kemerinin trafik kazalarındaki öneminin farkında olduklarını beyan ederek, denetimlerin devam etmesini talep etti.

Denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücülere 2918 Sayılı KTK 78/1-A maddesine istinaden idari para cezası uygulandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çermik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Emniyet Kemeri Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement