Çorum'da Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'da Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Çorum'un Kale Mahallesi'nde meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişi tabanca ile vurularak hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan zanlı ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

01.11.2023 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

ÇORUM - Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Kale Mahallesi Ata 1. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Şahin(52), Celaleddin Aygül ve Hasan A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan A. yanında bulunan tabanca ile Celaleddin Aygül ve Mehmet Şahin'i vurarak olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede Celaleddin Aygül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Kurşunların hedefi olan Mehmet Şahin ise ağır yaralanarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Hasan A. suç aleti silah ile polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çorum\'da Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement