Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Çorum\'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Çorum'da meydana gelen alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Cinayet zanlısı, olay yerinden kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

02.11.2023 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Kale Mahallesi Ata 1. Sokak'ta meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Şahin(52), Celaleddin Aygül ve Hasan A.(32) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan A. yanında bulunan tabanca ile Celaleddin Aygül ve Mehmet Şahin'i vurarak olay yerinden kaçmıştı. Açılan ateş sonucu Celaleddin Aygül olay yerinde hayatını kaybetmiş, kurşunların hedefi olan Mehmet Şahin ise ağır yaralanarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Hasan A., suç aleti silah ile polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından cinayet zanlısı Hasan A., sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement