Denizli'de Zeytinyağı Dolandırıcılığı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de Zeytinyağı Dolandırıcılığı

Denizli\'de Zeytinyağı Dolandırıcılığı

Denizli'de zeytinyağı üreticilerini hedef alan dolandırıcılar, tartının ayarını oynayarak üreticileri mağdur etti. Dolandırıcılar, kendilerine verilen zeytinyağını 32 kilogram olarak tartarak satın aldılar, ancak yapılan incelemelerde zeytinyağının gerçekte 96 kilogram olduğu ortaya çıktı. Üreticilerin ihbarı üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlem başlatıldı.

07.03.2024 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de dolandırıcılar zeytinyağı üreticilerini hedef aldı. Üretici ihbarıyla polisin yaptığı incelemelerde tartının ayarıyla oynandığı ve gerçeğinin 3'te bir ağırlığını gösterdiği ortaya çıktı.

Denizli'nin Güney ilçesinde meydana gelen olayda 3 şüpheli üreticilere giderek zeytinyağı almak istedi. Dolandırıcıların kurduğu tezgah ise pes dedirtti. Araçlarında bulunan ayarı oynanmış tartıda üreticilerden aldıkları zeytinyağlarını tartarak satın aldılar. Dolandırıcılar kendilerine verilen zeytinyağını 32 kilogram olarak tartınca üreticiler durumdan şüphelenerek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde tartının ayarlarıyla oynandığı gerçeğin 3'te bir altını gösterdiği ortaya çıktı.

Dolandırıcıların 32 kilogram olarak tarttığı zeytinyağlarının gerçekte 96 kilogram olduğu belirlendi. Üreticilerin şikayeti üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı. Haklarında adli işlem başlatılan şüphelilere yetkisiz araç kullanma suçundan da işlem yapıldığı öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de Zeytinyağı Dolandırıcılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement