Devrilen kamyonun sürücüsü öldü, çocuklarının feryadı yürek dağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Devrilen kamyonun sürücüsü öldü, çocuklarının feryadı yürek dağladı

Gaziantep'te kum yüklü kamyon, direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki demir bariyerlerin üzerine devrildi. Kazada kamyonun sürücüsü Salih Çelik hayatını kaybederken olay yerine gelen çocuklarının "Baba ne olur gitme. Ben öleyim" diyerek feryat etmesi herkesi duygulandırdı.

30.08.2023 13:27  Güncelleme: 00:45

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki demir bariyerlerin üzerine devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Olayı duyarak kaza yerine akın eden sürücünün çocukları ile diğer yakınlarının feryadı ise yürek dağladı.

Kaza, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, D-400 karayolunda otobana dönüş yapan Salih Çelik (55) idaresindeki 33 NVC 98 plakalı kum yüklü kamyon, direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki demir bariyerlerin üzerine devrildi.

Çocukları ölen babalarının arkasından böyle feryat etti: Baba ne olur gitme, ben öleyim

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bariyerlerin üzerine devrilen kamyonun sürücüsü Salih Çelik'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Çocukları ölen babalarının arkasından böyle feryat etti: Baba ne olur gitme, ben öleyim

FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Kazayı duyarak kaza yerine gelen Salih Çelik'in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sürücü Çelik'in kızının ve oğlunun "Baba ne olur gitme. Ben öleyim" diye feryat etmesi ise yürek dağladı. Feci kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Devrilen kamyonun sürücüsü öldü, çocuklarının feryadı yürek dağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Devrilen kamyonun sürücüsü öldü, çocuklarının feryadı yürek dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement