Diyarbakır'da muhtarlık seçiminde kavga: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır'da muhtarlık seçiminde kavga: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga çıktı. Çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralanırken olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

31.03.2024 10:56  Güncelleme: 11:00

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçimi nedeniyle silahlı, taşlı, sopalı bir kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Olay sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan 2'si atılan taşlar nedeniyle hasar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesi devam ediyor.

MUHTARLIK KAVGASINDA 1 ÖLÜ 11 YARALI

Seçim yarışına gölge düşüren olay Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde meydana geldi. oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan muhtarlık tartışması kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı olayda, 1 kişi can verirken 11 kişi ise yaralandı

Diyarbakır'da seçim kavgası: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

BÖLGEYE TAKVİYE JANDARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları tedavileri için hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri ise olaya müdahale ederek tarafları dağıtmaya çalıştı. Bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da seçim kavgası: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı
Diyarbakır\'da muhtarlık seçiminde kavga: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır'da muhtarlık seçiminde kavga: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Mesut Biner: Sorun hep buralar da nedense bırakın yesinler bir birlerini 176 126 Yanıtla
    Kadir Ari: Sorun senin beyninde drzü 146 76 Ahmet Yamaç: Sorun senin beyninde. Sen önce Türkçe’yi düzgün kullan: buralar da değil, buralarda olacak; bir birlerini değil, birbirlerini olacak. Beynine selamlarımı ilet. Çünkü muhtarlık seçimleri genelde sıkıntılı olduğu için bu tür nahoş şeyler Konya’da da Trabzon’da da Çorum’da da kısacası her yerde sorun olabiliyor. Şimdi o soyadına güzel bilgiler bindirmen dileğiyle. 100 49 Mehmet Kaya: Bursa'nın Kemalpaşa ilçesinde de başka muhtarı destekledi diye kendi kuzenleri tarafından öldürüldü . bunun bölgeyle ne alakası var senin zihniyetin bozuk 101 13 Memduh Zenol: sen tam bir yobazsın 52 22 huseyin ergun: Irkçılık yapmayalım. Yoksa köye pardon salona Suriyeli Afganlı mı girmiş diyen biri vardı ya. Ona benzersiniz. Hepimiz, kardeşiz. Müslümanız. Elhamdülillah. Olayı bozkurt- bozkürt ayağına getirmeyin 13 6
  • Seyfettin Akyol: Muhtarlık kaldırılmalı 224 5 Yanıtla
    Bilgi Yıldız: köyler istisna 27 15
  • yeliz arslan: Bunlar hep eğitimsiz 71 34 Yanıtla
  • Adem Ciftci: mutluyum 27 67 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement