Esenyurt'ta bir ATM sahte 100 TL verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Esenyurt'ta bir ATM sahte 100 TL verdi

İstanbul Esenyurt'ta bir ATM, para çekmek isteyen birçok vatandaşa sahte para verdi. Sadece 100 TL'lerin sahte olduğunu belirten vatandaşlar o anları kayıt altına alınırken, vatandaşlar çevrede bulunan farklı ATM'lerin de farklı dönemlerde sahte para verdiğini söyledi.

13.04.2024 17:51

İstanbul Esenyurt'ta bir ATM vatandaşlara sahte 100 TL verdi. Vatandaşlar o anlar kayıt altına alırken, daha önce de çevredeki ATM'lerde benzer durumun yaşandığı iddia edildi.

ATM VATANDAŞLARA SAHTE 100 TL VERDİ

Olay, dün Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir ATM'de yaşandı. Kazım Yılmaz isimli bir vatandaş, para çektikten sonra 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark etti. O sırada yine aynı şekilde sahte para alan vatandaşlar da ATM'nin önüne gelerek çektikleri paraları geri yatırdı. Aynı bölgede daha öncede ATM'lerden sahte para verildiğini belirten vatandaşlar ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı.

Esenyurt'ta bir ATM vatandaşlara sahte 100 TL verdi

"YETKİLİLER BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALMALI"

ATM'den çektiği paranın sahte olduğunu belirten Kazım Yılmaz, "ATM'den para çektik, verdiği 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu anladım. O sırada başka bir vatandaş daha geldi ve sahte para verdiğini söyledi. Biz paraları bir süre uğraştıktan sonra ATM'ye geri yatırdık. Aradan 2 dakika bile geçmeden başka biri daha elinde bir tomar sahte para ile geldi. Bir süre daha orada bekledik ve gelen vatandaşları uyardık. Bir an önce yetkililerin konu hakkında önlem alması gerekiyor" dedi.

Esenyurt\'ta bir ATM sahte 100 TL verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Esenyurt'ta bir ATM sahte 100 TL verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Hakan Yılmaz: ATM de kolay para kazanma derdinde galiba … 118 1 Yanıtla
    Abuzer Kadayıf: Kalpazanın biri yatırmıştır diğer vatandaş da çekmiştir kim yatırmış veya vesile olanlar tespit edilir illaki 46 14
  • Levent Kule: Esenyurt atm leri vatandasi gibi 99 9 Yanıtla
  • Okan Rollas: bizim ATM ler bile yolunda ?? 77 1 Yanıtla
  • Selami Karagülle: Esenyurtta normaldir:) 59 6 Yanıtla
  • Mehmet Balpetek: Vatandaş değil de ya banka kendisi basıyorsa daha önce birçok şehirde bizde duyduk 43 4 Yanıtla
  • Abuzer Yavuz: Atm ye para yerleştirenler parayı sahtesi ile deyiştirmiştir 15 1 Yanıtla
    nadir: mantıklı bir düşünce .. 5 2
  • Özkan Öztürk: Atm ler yatırılan hiç bir parayı geri vermez hazneleri farklı kutuda o yüzden sahte yatsada orjinal yatsada aynı parayı vermez yırtık parayı bantlı özellikle almaya bilir ama size daha kötüsünü de verebiliyor 8 4 Yanıtla
  • onder zengin: Esenyurtlular atm leride kendilerine benzetmiş 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement