Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücüyü annesi Mısır'a kaçırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücüyü annesi Mısır'a kaçırdı

Eyüpsultan'da arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Arıcı'ya lüks bir araç çarptı. Çarpma sonrası lüks araç sürücüsü Timur C. olay yerine gelen annesi Eylem Tok Yazar ile birlikte olay yerinden ayrılarak İstanbul Havalimanı'na giderek Mısır'a gitti. Kaza sonrası Timur C. ve annesinin araçla İstanbul Havalimanı'na geldikleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

05.03.2024 14:59  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüpsultan'da arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Arıcı'ya lüks bir araç çarptı. Çarpma sonrası lüks araç sürücüsü Timur C. olay yerine gelen annesi Eylem Tok Yazar ile birlikte olay yerinden ayrılarak İstanbul Havalimanına giderek Mısır'a gitti. Kaza sonrası Timur C. ve annesi Eylem Tok Yazar'ın araçla İstanbul Havalimanına geldikleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı
Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Arıcı

Olay, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Eyüpultan Davutpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinden Belgrad Ormanı yönüne ATV motorla giden Oğuz Murat Arıcı (29) aracının arızalanması üzerine yol kenarına çekerek arızayı gidermeye çalıştı. O esnada Timur C. yönetimindeki 34 EGG 06 plakalı Porsche marka lüks araç, yol kenarında bekleyen ATV motora çarptı. Çarpmanın etkisiyle ATV motor sulama kanalına düştü. ATV motorun altında kalan Oğuz Murat Arıcı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arıcı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybetti.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı

OĞLUNU ALARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Kaza sonrası Timur C. telefon ile annesini arayarak olay yerine gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen Eylem Tok Yazar oğlu Timur C.'yi de alarak olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Timur C. ve Eylem Tok Yazar'ın saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına geldikleri öğrenildi. Havalimanındaki işlemlerinin ardından anne ve oğlunun uçakla Mısır'a gittikleri öğrenildi. Timur C. ve Eylem Tok Yazar'ın kaza yerinden ayrıldıktan sonra İstanbul Havalimanına geldikleri görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde anne ve oğlun araçla havalimanına geldiği, turnikelerden geçtikleri ve daha sonra pasaport kontrol noktasından geçerek uçağa gittikleri görülüyor.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı

TALİHSİZ ADAM TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Oğuz Murat Arıcı önceki gün Sarıyer Gümüşdere Camii'nde düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Kaza ile ilgili başlatılan incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücüyü annesi Mısır\'a kaçırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücüyü annesi Mısır'a kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Bilal Aslan: Nereye kaçarsan kaç, asla yanına kalmaz. Buranın birde diğer tarafı var. 439 26 Yanıtla
  • Murat Sarıal: vize işlemini nasıl çabuk alıyor. bende havaalanına gitsem hemen mısır uçagına binebilirmiyim. 254 12 Yanıtla
    Murat Tashanov: Mısır artık kapıda vize veriyor. 67 3
  • Eski Tüfek.: Garip, kurye olayı gibi ,kapanır gider ,rahat olun... 234 9 Yanıtla
  • Elifim Ecem: Para varsa rahatlık vardır cokta rahatlar 221 5 Yanıtla
  • murat özdemir: Kaçırana da işlem yapılsın! 211 5 Yanıtla
  • Sami Göksu: mısıra vize yok muhtemel abd vatandaşlıkları var 167 8 Yanıtla
  • babasultan: bu olayın arkdasında kamu personelleri olmadan bukadar hızlı işlem yapılamaz 147 20 Yanıtla
  • faruk çabubon: kısasta hayat vardır . 128 9 Yanıtla
  • ÖZGÜR KILIÇ: plaka belliyse nasil kacabiliyor' 124 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement