Farklı suçlardan arananlar şafak operasyonu ile yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Farklı suçlardan arananlar şafak operasyonu ile yakalandı

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, farklı suçlardan aranan 17 kişi yakalandı. Operasyonda, hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan şahıslar, saklandıkları gizli bölmelerde bulundu. Tutuklanan 6 kişi Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderildi.

27.11.2023 22:22

- Farklı suçlardan arananlar emniyetin şafak operasyonu ile yakalandı

KIRŞEHİR - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan şafak operasyonunda farklı suçlardan haklarında hapis kararı bulunan 17 kişiyi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre aranan şahıslara yönelik yapılan şafak operasyonunda 9 yıl 34 ay 15 gün ve 4 yıl 5 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıslar ile birlikte 'Kasten Yaralama', 'Silahla Tehdit', 'Kamu Malına Zarar', 'Güveni Kötüye Kullanma', 'Bilişim Yolu ile Hırsızlık' suçlarından araması olan şahıslar; saklandıkları yerlerde oluşturdukları gizli bölmelerde yakalandı.

Emniyet birimlerinin yaptığı teknik takip sonrası yapılan aramalarda bazı suçlular kömürlükte, bazıları ise girilmesi mümkün görünmeyen virane alanlarda yakalandı. Emniyette ifadeleri alınan 17 kişiden A.K., F.Y., S.Ü., Ş.K. H.K. ve D.A. çıkarıldıkları adli birimlerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderildi.

Farklı suçlardan arananlar şafak operasyonu ile yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Farklı suçlardan arananlar şafak operasyonu ile yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement