Hakkari'de dereye düşen at 7 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Hakkari'de dereye düşen at 7 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı

Hakkari\'de dereye düşen at 7 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı

Hakkari'nin Taşbaşı köyünde dere yatağına düşen at, köylülerin 7 saatlik çalışması sonucunda hafif yaralı olarak kurtarıldı. Atın kurtarılması için köy halkı seferber oldu ve yapılan çalışmanın ardından at kurtarıldı. At sahibi Lokman Demir, atın karnında yaralanma olduğunu belirtti ve yardım edenlere teşekkür etti.

09.04.2024 10:35  Güncelleme: 10:37

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Taşbaşı köyünde dere yatağına düşen at, köylülerin 7 saatlik çalışması sonucunda hafif yaralı olarak kurtarıldı.

Taşbaşı köyünde geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan Lokman Demir'e ait atın dereye düşmesi üzerine köy halkı seferber oldu. Yapılan 7 saatlik çalışmanın ardından at, hafif yaralı olarak kurtarıldı.

Demir, 7 nüfusluk ailesinin geçimini at sayesinde sağladığını belirterek, "Yaz aylarını bekleyerek dağda pancar toplayarak aile bütçemize katkıda bulunuyoruz. Atımız dere yatağına düştü ve burada mahsur kaldı. Köy sakinlerinin yardımı ile 7 saatlik çalışma sonrasında kurtarabildik. Atın karnında yaralanma olduğunu tespit ettik. Yağmur altında saatlerce bize yardımcı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hakkari'de dereye düşen at 7 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement