Hakkari Valisi: Çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı sertiz - Son Dakika
3.Sayfa

Hakkari Valisi: Çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı sertiz

Hakkari Valisi: Çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı sertiz

Hakkari Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü ile bir araya gelerek mart ayı asayiş olaylarını değerlendirdi. Vali Çelik, gençleri ve çocukları uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı sert bir tavrımız olduğunu belirtti ve bu suçu işleyenlere karşı verilen cezaların bell olduğunu vurguladı.

09.04.2024 16:58  Güncelleme: 17:02

Hakkari Valisi Ali Çelik, "Çocuklarımızı kandırmaya ve uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı tavrımız açık ve serttir" dedi.

Vali Çelik, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile mart ayı asayiş olaylarının değerlendirmesine ilişkin basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Ali Çelik, "Gençlerimizi, çocuklarımızı zehirlemeye çalışan torbacılara asla geçit yok. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kandırmaya ve uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı tavrımız açık ve serttir. Bu suçu işleyenlere karşı verilen cezalar bellidir. Çocuklarımızı zehirleyenlere, kamu düzenini bozanlara müsaade etmeyiz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hakkari Valisi: Çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırmak isteyenlere karşı sertiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement