Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler - Son Dakika
3.Sayfa

Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler

Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler Esenyurt'ta pişkin tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar kamerada Esenyurt'ta iki hırsız, iş yerinden ürün çalmak için girdiği esnada güvenlik kameralarına el hareketi çekerek olay yerini çaldıkları ürünlerle birlikte terk etti.

13.12.2022 11:15  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler

Esenyurt'ta pişkin tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar kamerada

İSTANBUL - Esenyurt'ta iki hırsız, iş yerinden ürün çalmak için girdiği esnada güvenlik kameralarına el hareketi çekerek olay yerini çaldıkları ürünlerle birlikte terk etti. Hırsızların pişkinliği güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, şahıslar polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 29 Kasım Salı günü Esenyurt'ta bir iş yerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre iki hırsız, gözlerine kestirdikleri iş yerine gelerek etrafı kolaçan etmeye başladı. Şahıslar, hırsızlık öncesinde güvenlik kameralarını fark edince büyük bir pişkinlik ile kameraya el hareketi yaptı. Daha sonrasında işyerine giren hırsızlar, laptop ve televizyon çalarak kayıplara karıştı. Saatler sonra olay yerine gelen işyeri sahibi, hırsızların işyerine girdiğini fark edince güvenlik kameralarına baktı. Hırsızların güvenlik kamerasına el hareketi yaptığını görünce büyük bir şok yaşayan iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Esenyurt Asayiş Büro ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Son hareket polisten geldi

Kısa süre sonra Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, şahısların el hareketlerine karşılık son hareketi yaptı. Çalışmalar sonucunda yakalanan hırsızlar gözaltına alınırken, H. B. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan o hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, 2 hırsızın iş yerine girmeden önce güvenlik kameralarını fark ederek hareket çektiği ardından iş yerinden laptop ve televizyon çalarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hırsızlık için geldikleri iş yerinde kameralara el hareketi çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement