İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti - Son Dakika
3.Sayfa

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

Bir internet sitesi üzerinden bebek satan kişiler, infiale neden oldu. Bazıları doğmamış, bazıları ise yeni doğmuş bebeklerine fiyat biçip satmaya çalıştı. Skandal ilanlarda kimi sözde ebeveyn, bebeği için 100 bin lira isterken, kimisi ise 170 bin lira para istedi. Dehşete düşüren olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu. Söz konusu internet sitesine erişim engellendi.

25.03.2024 18:25  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet üzerinden satılan bebek iddiası, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bir internet sitesi üzerinden yeni doğmuş veya doğmamış bebeklerini sattığı iddia edilen sözde ebeveynler, bebekleri için 100 ila 170 bin lira arasında fiyat talep etti. Kan donduran iddialar üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

İnternet üzerinden ilan veren bazı kişilerin bebek sattığı öne sürüldü. Kimi 40 günlük, kimi 2 aylık, kimi ise doğmayan bebeklerin, fiyat biçilip pazarlandığı tespit edildi.

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

40 GÜNLÜK BEBEĞİNE 100 BİN LİRA İSTEDİ

Bir sözde ebeveynin, 40 günlük bebeğine 100 bin lira talep ettiği, paranın hesabına gelmesi durumunda bebeği adrese teslim edeceğini iddia edildi. İlanda bebeğin fotoğraflarının da yer aldığı öne sürüldü.

DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUNA 170 BİN LİRA FİYAT BİÇTİ

İnfiale neden olan başka bir ilanda ise bir kadın, henüz doğmamış bebeğine 170 bin lira fiyat biçti. Yabancı uyruklu pazarlıkçı annenin, Türkiye'de oturma izni olmadığı ve bebeği sattıktan sonra memleketine döneceğini iddia edildi.

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Dehşete düşüren olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu. Söz konusu internet sitesine erişim engellendi.

Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - 3.Sayfa

Son Dakika 3.Sayfa İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Mustafa POLAT: Milleti bebeğini satacak duruma getirdiniz!! 81 66 Yanıtla
  • Bu Kim: yuh artik insan kopegini satmaya kiymaz bunlar cocugunu satiyor 116 3 Yanıtla
  • Gaddar Yorumcu: 100 bin lira ile cehennem kapısını aralamışlar 91 7 Yanıtla
  • Beyhan Gunes: Adını bile bilemeyecek kadar kontrolsüz çocuk sahibi olmayı önleyen yasa çıkmalı ..Nasıl bi araba alırken sürmek için ehliyet soruluyorsa anne baba olmak isteyenler için de bir aileden sorumlu psikoteknik vs konularda kurul oluşturulmalı..Eğer bu sorumluluğa sahip olmayacak bireylerse bu tertemiz masum evlatları devlet yetiştirmeli..demek geldi aklıma..nedense.. 47 1 Yanıtla
  • ÖZKAN A: Ekonomide gelinen nokta, çaresizlik... 17 23 Yanıtla
  • Özkan Özdemir: Yuh be toplum ahlak çürümesi buna denir 5 0 Yanıtla
  • Ümit Yurtsever: Mutlumuyuz ülkeye bak hakikatten akplilerin dediği gibi ülke uçuyor Avrupa bizi kıskanıyor makarnaya devam 0 2 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Anası babası belli olmayan çocuk sayısı korkunç sayida 2 0 Yanıtla
  • hasan h. Bey: Allahim kiyamet kopsa artik. 0 0 Yanıtla

Advertisement