İskoçya'da Filistin Destekçileri Gazze İçin Protesto Gösterisi Düzenledi - Son Dakika
3.Sayfa

İskoçya'da Filistin Destekçileri Gazze İçin Protesto Gösterisi Düzenledi

İskoçya\'da Filistin Destekçileri Gazze İçin Protesto Gösterisi Düzenledi

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'ta toplanan Filistin destekçileri, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki bombardımanına tepki göstermek ve acil ateşkes sağlanması için protesto gösterisi düzenledi. Gösteride çocuklar da Filistin için şarkılar söyledi. Filistin destekçileri, İngiltere hükümetine tepki göstererek kadın hakları savunucularının nerede olduğunu sordu.

09.03.2024 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'ta toplanan Filistin destekçileri, Gazze'de acil ateşkes sağlanması için protesto gösterisi düzenledi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki bombardımanı devam ederken, İskoçya'daki Filistin destekçileri her cumartesi olduğu gibi bugün de başkent Edinburgh'ta gösteri düzenledi. İngiltere hükümetine İsrail'e destek verdiği için tepki gösteren Filistin destekçileri, "Nerede kadın hakları savunucuları", "Nerede insanlık", "Özgür Filistin" ve "Acil Ateşkes" sloganları attı. Gösteriye katılan çocuklar Filistin için şarkılar söyledi.

Gösteride konuşma yapan Filistin destekçisi, "Batı'nın yalnız bıraktığı Gazze Şeridi'ndeki tüm anneler için üzgünüm. Gazze'de 30 binin üstünde insan öldürüldü. Bunların yüzde 70'i kadın ve çocuk" ifadelerini kullandı.

Göstericiler ayrıca, sloganları da attı. - EDINBURGH

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İskoçya'da Filistin Destekçileri Gazze İçin Protesto Gösterisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement