İstanbul Adalet Sarayı'nda saldırı girişimi: Şüpheli çanta ve valiz incelemeye alındı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul Adalet Sarayı'nda saldırı girişimi: Şüpheli çanta ve valiz incelemeye alındı

İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunan 2 saldırgana ait olduğu değerlendirilen şüpheli çanta ve valizde bomba imha ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Yapılan incelemede çantalardan kıyafet çıktığı belirlendi.

06.02.2024 13:56  Güncelleme: 04:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunan 2 saldırgana ait olduğu değerlendirilen şüpheli çanta ve valizde bomba imha ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Çantalardan kıyafet çıktığı öğrenildi.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişimi oldu. Olayda 3'ü polis memuru olmak üzere 6 kişi yaralandı. Biri kadın iki saldırgan ise ölü olarak ele geçirildi.

ÇANTA VE VALİZDEN KIYAFET ÇIKTI

Olay yerinde şüphelilere ait olduğu değerlendirilen, şüpheli çanta ve valiz ile ilgili bomba imhanı ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede çanta ve valizden kıyafet çıktığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA KOVAN BULUNDU

Olay yerinde çok sayıda boş kovan olduğu sivil polis minibüsüne de mermi isabet ettiği öğrenildi.

İstanbul Adalet Sarayı\'nda saldırı girişimi: Şüpheli çanta ve valiz incelemeye alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul Adalet Sarayı'nda saldırı girişimi: Şüpheli çanta ve valiz incelemeye alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Basar: olayın ilk görüntülerinde vurulma anında yanlışım yoksa orada çanta veya bavul felan gözükmüyor belkide ben yanlış gördüm izleyen varsa bilgilendirsin 14 4 Yanıtla

Advertisement