İstanbul'da trafikte tartıştıkları kişinin işyerini basanlar silahla havaya ateş açtılar - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da trafikte tartıştıkları kişinin işyerini basanlar silahla havaya ateş açtılar

İstanbul Okmeydanı'nda bir sürücü trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı kişinin işyerini arkadaşlarıyla bastı. Şahsı döven gruptan bir kişi de silahla havaya defalarca ateş açtı. Gözaltına alınan 3 şahıs adli makamlarca serbest bırakıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

26.04.2023 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da dehşet anları kamerada: Trafikte tartıştıkları şahsın işyerini basıp silahla havaya defalarca ateş açtılar

İşyerini basan şahısların ardından çöp kovasını fırlattı

Şahsı darp eden gruptan bir kişi de havaya ateş açtı

İSTANBUL - Okmeydanı'nda bir sürücü trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı şahsın iş yerini arkadaşlarıyla bastı. Şahsı döven gruptan bir kişi de silahla havaya defalarca ateş açtı. Gözaltına alınan 3 şahıs adli makamlarca serbest bırakıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz 6 Nisan Perşembe günü sabah saatlerinde Şişli Okmeydanı İzzet Baba Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sürücü yol verme nedeniyle trafikte tartıştı. Daha sonra araya girenlerin yardımıyla olay yerinden uzaklaşan sürücülerden biri, 5 arkadaşıyla diğer sürücünün iş yerini bastı.

Havaya defalarca ateş açtı

Burada çıkan kavgada taraflar birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada baskına gelem şahıslardan biri silahını çıkararak defalarca havaya ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerine gelen kişiler araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Öte yandan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri, olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı.

İstanbul\'da trafikte tartıştıkları kişinin işyerini basanlar silahla havaya ateş açtılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da trafikte tartıştıkları kişinin işyerini basanlar silahla havaya ateş açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement